Thursday, February 22, 2007

Vegetortillat

(eli huonomman vyötiäisenmetsästäjän teksikaanimeksikaaniruoka)

- 6 kpl venhätortilloja (kaupasta tai itse tehtyjä)
- 1 prk jalapeno-täytteisiä oliiveja
- 1 sipuli
- 5 valkosipulin kynttä
- 1 prk valk.papuja tomaattikastikkeessa (tai 1 prk kidneypapuja chilisoosissa)
- 1 punainen paprika
- 1 tlk (200g) paseerattua tomaattia ("Pomi")
- 1/2 tl chiliä / cayennepippuria
- 1 tl mustapippuria
- 1 tl basilikaa / oreganoa
- ripaus sokeria

Freesaa hienonnettu sipuli ja valkosipuli pannulla.
Lisää paprika ja anna hautua hetki.
Lisää pavut nesteineen, halkaistut oliivit sekä tomaattikastike. Mausta.
Sammuta levy mutta jätä pannu vielä levylle.

Kääri tortillat folioon ja nakkaa uuniin (200'C n. 10min) lämpiämään.

Täytä tortillat kastikkeella, salaatinlehdellä ja parilla tomaattiviipaleella.
Lisäksi voit tarjota myös guacamolea, juustoraastetta, craime fraichea tai vaikkapa smetanaa.

Katso myös:

m