Friday, February 20, 2009

Kesäkurpitsa-fetavuoka

Ainekset:
1 keskikokoinen kesäkurpitsa
4 valkosipulin kynttä
1 pkt (200g) fetajuustoa
4 tomaattia
oreganoa
mustapippuria
öljyä

Valmistus:
Siivuta kesäkurpitsa noin sentin paksuisiksi siivuiksi ja lado voidellun uunivuoan pohjalle.
Levitä ohuiksi leikatut valkosipulin kynnet kesäkurpitsasiivujen päälle ja mausta mustapippurilla.

Leikkaa feta ohuiksi siivuiksi ja lado vuokaan. Levitä fetan päälle oreganoa ja päällimmäiseksi kerrokseksi noin sentin paksuisiksi siivuiksi siivutettu tomaatti. Voit myös lisätä mustapippuria tomaattien päälle halutessasi.

Paista uunissa n. 200'C noin 35min.

Tarjoile esim. perunamuusin ja kermaviilikastikkeen kanssa.